MBASTUDIES.RO

Vizualizează Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Virginia Statele Unite ale Americii 2019

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Virginia în Statele Unite ale Americii 2019

7 Rezultate din Studii de afaceri, Virginia, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration (MBA)

University of Fairfax
Online La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Roanoke + 1 mai mult

Aflați de la profesioniști de afaceri condimentați și aplicați metodele și instrumentele necesare pentru a sprijini o organizație. Programul University of Fairfax MBA University of Fairfax fost dezvoltat de experți din industrie și vă oferă o fundație largă în întregul spectru de management al afacerii, cu opțiunea de a se specializa într-una din cele trei domenii distincte.

Master of Business Administration (MBA)

American National University
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Salem USA Online + 2 mai mult

În programul ANU Master în Administrarea Afacerilor, știm că nu există o modalitate mai bună de a vă dezvolta în calitate de lider de afaceri decât de a aplica cunoștințele pe care le obțineți în sala de clasă la provocările reale cu care vă confruntați la locul de muncă. Personalizăm experiența dvs. de program, vă echipăm cu cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a reuși și puneți aceste cunoștințe pentru a lucra pe proiecte de teren care rezolvă provocările din lumea reală cu care se confruntă afacerile și organizațiile locale.

MBA on-line

Averett University Online
Online La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Danville

Pregătiți-vă pentru mediul actual de afaceri dinamic la nivel mondial cu nostru de 41 de credit Master of Business Administration (MBA). Online sau în campus, veți dobândi cunoștințe de nivel executiv al funcțiilor cheie de afaceri și cum să-l aplice în lumea reală.

Mba

Dulles University
Online La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Vienna Fairfax + 2 mai mult

MBA este programul de elita de studiu pentru managerii de grave în asigurarea că au cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a opera eficient în lumea afacerilor în calitate de proprietari, manageri sau antreprenori necesar.

Master în Administrarea Afacerilor: specializarea Business Analytics

George Mason University Online
Online Part time 33 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Fairfax

Oferind un set de competențe diversificat, cu o perspectivă globală, MBA-ul online al lui George Mason le oferă studenților acreditarea și încrederea de a-și asuma roluri critice de leadership în mediul de afaceri, guvern și instituții publice din întreaga lume. Cursurile sunt disponibile online complet și sunt concepute pentru studenți ocupați, profesioniști.

Master of Business Administration

George Mason University Online
Online Part time 33 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Fairfax

Oferind un set de competențe diversificat, cu o perspectivă globală, MBA-ul online al lui George Mason le oferă studenților acreditarea și încrederea de a-și asuma roluri critice de leadership în mediul de afaceri, guvern și instituții publice din întreaga lume. Cursurile sunt disponibile online complet și sunt concepute pentru studenți ocupați, profesioniști.

Mba

Old Dominion University
Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Norfolk

Programul de MBA online, România este un program de gradul accelerat. sesiuni de curs sunt lungi de opt săptămâni, dar încă mai conține toate informațiile menționate într-un semestru standard,. Acest lucru înseamnă că ar putea câștiga MBA de la ODU mai repede decât într-un program tipic. Spori gradul dumneavoastră cu un certificat de add-on într-una din zonele recunoscute la nivel național ODU de expertiză ...