$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe MBA în Studii de drept internațional

Un Master of Business Administration (MBA) este o cale populară de învățământ pentru studenții interesați în urmărirea unei cariere mai avansate în afaceri. Aceste programe necesită adesea doi sau trei ani de studii intensive și pot conduce la o varietate de cariere de afaceri care să fie îndeplinite și profitabile. Ce este un MBA în drept internațional? Acest domeniu de studiu… Citeste mai mult

Un Master of Business Administration (MBA) este o cale populară de învățământ pentru studenții interesați în urmărirea unei cariere mai avansate în afaceri. Aceste programe necesită adesea doi sau trei ani de studii intensive și pot conduce la o varietate de cariere de afaceri care să fie îndeplinite și profitabile.

Ce este un MBA în drept internațional? Acest domeniu de studiu se concentrează asupra practicilor manageriale și a legilor intensive din spatele funcției tuturor operațiunilor de afaceri internaționale fără sudură. O diplomă universitară în acest domeniu poate include cursuri de organizare, management, comunicare, drepturile omului, dreptul afacerilor și guvern. Multe programe solicită studenților să aibă deja o diplomă de licență în afaceri, drept sau un subiect conex.

Cercetătorii de drept internațional vor învăța adesea cum să comunice eficient cu diferite tipuri de persoane. Această abilitate se poate dovedi benefică într-o varietate de setări profesionale sau personale. Astfel de persoane pot deveni și mai organizate și orientate spre detalii după ce au obținut acest tip de diplomă.

Costul obținerii unui MBA poate varia în diferite țări și tipuri de instituții de învățământ, iar universitățile private au adesea rate de școlarizare mai mari decât colegiile publice. Mulți au plătit pentru școală prin ajutoare financiare, programe de studii de lucru și burse.

Carierele în dreptul internațional se pot extinde în numeroase sectoare, inclusiv în sectoarele public și privat. Mulți studenți cu acest profil educațional urmăresc posturi în agențiile guvernamentale ca avocați sau politicieni. Absolvenții au continuat să lucreze pentru organizații, printre care Uniunea Americană a Libertăților Civile și Amnesty International. Alte posturi de drept, cum ar fi managerii de marketing și facilitatorii de comerț, pot fi găsiți în firme private sau corporații internaționale.

O diplomă de master în dreptul internațional poate fi obținută de la una din numeroasele universități disponibile în întreaga lume. Studierea în străinătate poate fi benefică pentru acest domeniu de studiu, sau puteți alege să studiezi de la domiciliu cu cursuri online sau programe cu program parțial. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
ESLSCA Business School
Paris, Franţa

MBA în Dreptul Internațional al Afacerilor este destinat nu numai studenților juridici la nivel înalt, ci și profesioniștilor care doresc să stăpânească probleme juridice avan ... +

MBA în Dreptul Internațional al Afacerilor este destinat nu numai studenților juridici la nivel înalt, ci și profesioniștilor care doresc să stăpânească probleme juridice avansate în sectorul lor de activitate. Această instruire le oferă o stăpânire perfectă a provocărilor piețelor și întreprinderilor. Un atu decisiv pe o piață din ce în ce mai competitivă, unde aceste două sectoare rămân strâns legate. -
MBA
Normă întreagă
Frecvență redusă
Limba franceza
Oct 2022
Campus