Filter
MBA
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Studii de drept în Franţa 2019/2020

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

MBA în Legea este un program conceput pentru studenți și profesioniști care doresc să extindă opțiunile lor de carieră. Ca acest curs permite elevilor să învețe despre administrarea afacerilor, aceasta permite, de asemenea, să învețe despre impactul jurisprudenței în afaceri. Complexitatea lumii de afaceri conduce la crearea departamentului juridic. Companiile s-au văzut nevoia de a avea un departament juridic pentru a avea grijă de probleme de afaceri cu privire la legislația. Acest program echipează studenții să aibă cunoștințele și abilitățile de corporate finance, comportament organizațional, managementul strategic, fiscalitate, drept constituțional și legislație.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Programe MBA de Top în Studii de drept în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de drept, Franţa

ESLSCA Business School

Având în vedere efectele globalizării ca urmare a creșterii concurenței internaționale, companiile sunt obligate să dezvolte strategii ofensive în care sunt necesare tehn ... [+]

MBA International Business Law - Management și Finanțe este destinată nu numai avocaților la nivel înalt, ci și profesioniștilor care doresc să stăpânească probleme juridice avansate în domeniul lor de activitate. Această pregătire le oferă o stăpânire perfectă a problemelor piețelor și companiilor. Un activ decisiv pe o piață tot mai competitivă, în care aceste două sectoare rămân strâns legate.

Formarea este articulată în jurul a trei axe profesionale:

Riscul juridic în companii și piețe;Stăpânirea disciplinelor fundamentale ale ambelor sectoare;Implementarea soluțiilor strategice mai adaptate legal.

Acesta este motivul pentru care formarea oferă o lectură transversală legală a acestor două sectoare de activitate prin intermediul a două unități de învățământ (UE): lege și finanțe pe de o parte; Legea și managementul celeilalte.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză