Filter
MBA
Camerun

Găsește Programe MBA în Studii de economie în Camerun 2020

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

MBA economie este un program de grad cu adevărat celebru și diverse profesioniști sunt optează pentru ea. Acest lucru se datorează faptului că acest program de gradul este conceput pentru a ajuta lideri de corporatii în înțelegerea infrastructurii financiare din lume. În afară de faptul că, acest program de gradul, de asemenea, ajută cu diverse tehnici de management.

Vest statul african Camerun are o creștere rapidă sistem de învățământ superior. Colegii și universități au fost puțini la număr, până de curând, dar multe școli noi, oferind o varietate de noi programe academice au diversificat foarte mult opțiunile pentru elevii din această țară.

Programe MBA de Top în Studii de economie în Camerun 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Studii de economie, Camerun

Studii
Locație
Camerun
Tip de studiu
Ritm
Catholic University Of Cameroon

Acest program vizează studenții cu un amestec dinamic de probleme contemporane care afectează activitatea bancară, administrația fiscală și finanțele. O astfel de abordar ... [+]

Misiune

Acest program vizează studenții cu un amestec dinamic de probleme contemporane care afectează activitatea bancară, administrația fiscală și finanțele. O astfel de abordare este cu siguranță ideală pentru o țară care se străduiește să își găsească locul printre economiile emergente.

Obiective

Obiectivul principal al acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele existente care leagă teoria de practică în domeniu. Se urmărește, de asemenea, formarea studenților care sunt competenți în gestionarea pozițiilor financiare și a celorlalte poziții financiare, atât la nivel mediu, cât și la cel mai înalt nivel de conducere din economie.

Cerințe de admitere... [-]
Camerun Bamenda
Februarie 2020
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză