Filter
MBA
Kenya Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Studii de economie în Kenya 2020

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Economia este un domeniu de studiu care explorează subiecte legate de buget, banking, finanțe, tendințe ale cumpărătorilor și distribuitorilor, recesiuni și multe altele. Acest subiect se ocupă de producția și consumul de bunuri și servicii, și de modul în care acestea interacționează cu persoane fizice, întreprinderi și națiuni.

Kenya, oficial Republica Kenya, este un stat suveran in Africa de Est. Capitala și cel mai mare este Nairobi.

Programe MBA de Top în Studii de economie în Kenya 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Studii de economie, Kenya

Unicaf University (ZM)

... [+]

admiterea regulată a unui program de master necesită o diplomă de licență acreditate Candidații cu diplomă de master acreditat va fi, de asemenea, luate în considerare pentru intrarea HND Titularii relevante cu o bună experiență relevantă de muncă (absolvire post) pot fi luate în considerare pentru intrarea competență în limba engleză (în cazul în care gradul de licență nu a fost predat în limba engleză) CV actualizat O scrisoare oficială de recomandare (fie academic sau de afaceri) Declarație personală (minimum 500 de cuvinte) Pathway [-]
Kenya Nairobi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză