MBA în Studii de Management în Chile

Găsește Programe MBA în Studii de Management în Chile 2018

Studii de Management

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

Un MBA în Management este un program postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru o carieră în management la nivel superior. Studenții își dezvoltă abilitățile, competențele și cunoștințele necesare pentru a avea succes într-un mediu corporativ.

Chile, oficial Republica Chile, este o țară din America de Sud ocupă o fâșie lungă, îngustă de pământ între munții Anzi la est și Oceanul Pacific la vest.

Programe MBA de Top în Studii de Management în Chile 2018

Citește Mai Mult

Managementul Sportului MBA Real Madrid

IEDE Business School Chile
Campus Cu normă întreagă 13 luni February 2018 Chile Providencia

În acest context, IEDE Business School, Business School din Universidad Europea de Madrid, conferă REAL MADRID programul SPORT MANAGEMENT MBA în Chile, care vizează directori de companii private, și de guvern asociate sau legate de domeniul sportului, folosind o formă de se confruntă cu clase și permite participarea studenților care trebuie să combine activitățile de lucru cu activități de formare postuniversitare. [+]

PREZENTARE

În ultimii ani, a crescut nevoia unor criterii de management, eficace și eficiente, pentru tot ce este legat de lumea sportului și organizațiile sportive. Sport Management MBA Real Madrid oferă o formare specifică de caracter academic și practic în domeniul managementului sportului. Formarea de management MBA include facilități sportive, dezvoltarea de abilități de management și de management al afacerii din punct de economic, financiar, marketing si comunicare de vedere.

În acest context, IEDE Business School, Business School din Universidad Europea de Madrid, conferă REAL MADRID programul SPORT MANAGEMENT MBA în Chile, care vizează directori de companii private, și de guvern asociate sau legate de domeniul sportului, folosind o formă de se confruntă cu clase și permite participarea studenților care trebuie să combine activitățile de lucru cu activități de formare postuniversitare.... [-]