33 MBA Programe în Studii de Management în Elveţia for 2024

MBA Programe în Studii de Management în Elveţia for 2024Filter
    • Zürich, Elveţia

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Geneva, Elveţia

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Acest Master este conceput pentru profesioniștii interesați să-și aprofundeze și să-și extindă cunoștințele în managementul internațional, oferind o perspectivă globală asupra responsabilității sociale, strategiei și soluționării problemelor. Pregătim studenții pentru a avea succes într-un mediu în continuă schimbare, oferind instrumentele pentru a crește și a continua să se dezvolte în lumea afacerilor internaționale.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Una dintre cele mai influente și importante tehnologii emergente din afacerile moderne, blockchain-ul promite să modeleze secolul 21 în diverse sectoare. Această majoritate explorează modul în care blockchain-ul poate revoluționa economia, abordând în același timp unele dintre cele mai presante probleme din societate, cum ar fi încrederea, transparența, participarea incluzivă și comerțul echitabil. Studenții vor dobândi o înțelegere panoramică aprofundată a fundamentelor blockchain-ului, evaluând în același timp critic procesele, practicile și instrumentele acestei tehnologii perturbatoare.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Fii pregătit să devii un manager de top specializat în administrarea afacerilor, în multinaționale, organizații internaționale și guverne. Opțional al doilea master cu Universitatea din Boston, SUA (9 luni)

    • Switzerland Online, Elveţia

    Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obțineți o înțelegere globală a cunoștințelor de afaceri, care vă va învăța să creați și să aplicați soluții durabile inovatoare în diverse medii de afaceri. Acest program este destinat profesioniștilor din afaceri și antreprenorilor, precum și persoanelor fizice din sectorul public, cu experiență de lucru de cel puțin 2 ani.

    • Châteauroux, Franţa
    • Baar, Elveţia

    Part time

    18 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de masterat în logistică, analiza datelor și managementul lanțului de aprovizionare ESDST este conceput pentru acei candidați care sunt curioși și pasionați să-și extindă cunoștințele în scenariul convențional S&L și să facă un salt peste normal în cariera lor în logistică și aprovizionare chain Programul este organizat cu intrări combinate din industria logistică și a lanțului de aprovizionare și din lumea analizei de date. Accentul se pune în principal pe integrarea tehnicilor de analiză a datelor referitoare la această industrie.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    UBIS a încheiat un parteneriat cu Universitatea Națională Americană (NAU) pentru a oferi candidaților posibilitatea de a obține un MBA de nivel 1 recunoscut internațional de la UBIS și o diplomă de MBA pe deplin acreditată în Statele Unite de la Universitatea Națională Americană. Parteneriatul nostru UBIS/NAU vă permite să finalizați cursurile cu fiecare instituție și să primiți un MBA atât de la UBIS , cât și de la NAU.

    • Montreux, Elveţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Geneva, Elveţia
    • Online

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    MBA se concentrează pe 3 domenii cheie care se ocupă de aspecte globale: inovație și perturbare, leadership, management. Global MBA este compus din 10 cursuri de bază și 6 cursuri opționale care vor fi predate de experți de top peste 20 de parteneri din industrie și de afaceri. MBA-ul nostru global vă va ajuta să fiți pregătit să vă asumați roluri de management de nivel superior într-o varietate de organizații și industrii. Mulți dintre absolvenții noștri sunt în prezent angajați în următoarele roluri: Director, CEO, Vicepreședinte, Senior Management, Proprietar/Partener, Antreprenor, Expert HR etc.

    • Geneva, Elveţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Acest program oferă studentului instrumentele indispensabile transformării caracterului și comportamentului lor, astfel încât să poată deveni un actor în transformarea mediului său socio-profesional. Training-ul se bazează pe principiile leadershipului, care se preocupă în primul rând de îndeplinirea obiectivelor organizației și de deplina dezvoltare a oamenilor care sunt conduși.

    • Online Switzerland

    Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aflați abilitățile din lumea reală care vă fac potrivit pentru forța de muncă și abilitățile legate de locul de muncă și cunoștințele practice de afaceri care se concentrează pe dezvoltarea carierei dvs. și sunt cerute de angajatorii de top la nivel mondial. În MBA pentru competențe în lumea reală, vă dotăm cu abilități din lumea reală și vă instruim cu exact aceleași module de afaceri de formare profesională, pe care le folosim de aproape două decenii pentru a pregăti manageri și consultanți care lucrează pentru companii mari, cum ar fi SUA. Giganți tehnologici Producători farmaceutici elvețieni și germani Producători de automobile din segmentul premium german și italian Instituții financiare elvețiene Companii de asigurări elvețiene și germane Lider european în industria aerospațială globală Lideri francezi în domeniul cosmeticelor Lideri germani în consultanță energetică Contractori de mediu și energie elvețieni și americani Lideri tehnologici japonezi și multe altele.

    • Geneva, Elveţia

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Această specializare pregătește absolvenții pentru o gamă largă de cariere de marketing de top în diverse industrii, cum ar fi managementul produselor, publicitate, comunicații, managementul mărcii, vânzări sau marketing internațional.

    • Online
    • Valencia, Spania

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Rushford MBA în logistică și management al lanțului de aprovizionare este conceput pentru a se concentra pe management și operațiuni din cadrul lanțului de aprovizionare și al funcției de logistică. Cursul se concentrează nu numai pe fundamentele lanțului de aprovizionare și logisticii, ci și pe dezvoltarea abilităților, astfel încât studenții să poată aplica concepte și tehnici la provocările din lumea reală. În timpul programului, veți derula proiecte care vor simula situații din viața reală și aplicarea conceptelor de bază în astfel de situații.

    • Lausanne, Elveţia
    • Switzerland Online, Elveţia

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Acest Master Dual de Administrarea Afacerilor și Master of Management Programul se bazează pe studenții care studiază un obișnuit 8 subiect Marea Britanie OFQUAL Diploma 7 program, câștigând o SCPU Business School Master of Management și opțiunea de a obține un MBA Marea Britanie.

    • Zurich, Elveţia

    La zi, Part time

    16 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    La sfârșitul Masterat (MBA) în programul internațional de studii de management absolvenții vor combina teoria cu experiance de muncă și va afișa o cunoaștere solidă a industriei de management.