MBA în Studii de Management în Filipine

Găsește Programe MBA în Studii de Management în Filipine 2018/2019

Studii de Management

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Profesioniștii în afaceri și studenții care urmează un MBA în Management își dezvoltă abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru roluri superioare de conducere. Multe programe combină cursuri legate de afaceri cu cele de dezvoltare managerială. Studenții învață cum să gestioneze în mod eficient o afacere și o echipă de organizații de diferite dimensiuni.

Filipine, oficial cunoscut sub numele de Republica Filipine, este un stat suveran în sud-estul Asiei, în vestul Oceanului Pacific. Limba engleză este una din limbile oficiale ale Filipine și este un subiect obligatoriu în toate școlile.

Programe MBA de Top în Studii de Management în Filipine 2018/2019

Citește Mai Mult

Master de administrare a afacerilor (uk mba)

Southville International School affiliated with Foreign Universities
Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă July 2019 Filipine Manila + 1 mai mult

Programul Master of Business Administration (SISFU UK) oferă fiecărui participant - în special celor care urmăresc gestionarea generală, finanțe, managementul resurselor umane, marketing, antreprenoriat sau cariere în managementul proiectelor - o traiectorie clară în ceea ce privește excelența managerială și de conducere. [+]

Marea Britanie MBA în cadrul REACH ușor

Programul Master of Business Administration (SISFU UK) oferă fiecărui participant - în special celor care urmăresc gestionarea generală, finanțe, managementul resurselor umane, marketing, antreprenoriat sau cariere în managementul proiectelor - o traiectorie clară în ceea ce privește excelența managerială și de conducere.

Fiecare modul facilitează profesioniștii de la o afacere de bază sau de la o perspectivă academică la o înțelegere avansată, aplicată și practică a aspectelor cheie ale afacerii - toate într-un context global. SISFU își propune să ofere calificări profesionale legate de muncă într-o serie de sectoare. De asemenea, pentru a face fiecare student familiarizat cu teorii de afaceri cheie și contemporane, precum și tendințe de afaceri de conducere.... [-]