MBA în Studii de Management in Italia

Găsește Programe MBA în Studii de Management in Italia 2018

Studii de Management

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Studenții care doresc să lucreze în management organizatoric ar putea obține avantaje din urmarea unui MBA în Management. Cursurile la acest program de masterat pot include contabilitate, marketing, dreptul afacerilor, logistică, comunicare, rezolvarea conflictelor, etică, conducere și relații publice.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Programe MBA de Top în Studii de Management in Italia 2018

Citește Mai Mult

Master în Administrarea Afacerilor: Management Internațional

Ca' Foscari University of Venice
Campus Cu normă întreagă October 2018 Italia Veneţia

Acest program de gradul oferă abilitățile manageriale necesare pentru a dezvolta o nouă generație de întreprinderi mici și mijlocii la nivel mondial, care acoperă domenii cum ar fi managementul internațional, marketing, economie internațională și legislația muncii. [+]

Curriculum-ul mangaement internațional (pe deplin predat în limba engleză) oferă abilitățile manageriale necesare pentru a dezvolta o nouă generație de întreprinderi mici și mijlocii la nivel mondial, care acoperă domenii cum ar fi managementul internațional, marketing, economie internațională și legislația muncii.

Link catre pagina programului de Master Legătură la pagina de procedură se aplică

Acest program de gradul oferă posibilitatea de a obține un grad dublu / comun cu alte universități europene.

Diplomă dublă cu Ecole Superieure de Commerce de Paris-Europa (Franța). La sfârșitul anului studenților lor program de studiu pot fi atribuite cu un grad dublu: Laurea Magistrale în e gestione delle Economia Aziende a Universității Ca 'Foscari Venezia de master în management din ESCP-Europa (acord în prezent în curs de reînnoire). - Gradul de dublu cu Universität Hohenheim Stuttgart (Germania). La sfârșitul anului studenților lor program de studiu pot fi atribuite cu un grad dublu: Laurea Magistrale în "e gestione delle Economia Aziende" a Universității Ca 'Foscari Venezia Master Of Science în Afaceri Internaționale și Economie (M. Sc.) sau Master Of Science în Management (M. Sc.) din Universität Hohenheim. - Dublă specializare în Afaceri Internaționale UE-Australia. Parteneri: Universitatea din Strasbourg (Franța), Universitatea din Australia de Vest (Australia), Universitatea din Adelaide (Australia), Universitatea Corvinus din Budapesta (Ungaria). La sfârșitul anului studenților lor program de studiu pot fi atribuite cu un grad dublu: Laurea Magistrale în e gestione delle Economia Aziende a Universității Ca 'Foscari Venezia (sau Masterat Grande Ecole în Afaceri Internaționale și Europene de Universite de la Strasbourg... [-]

Industria Modei Mba

Mod'Art International Paris
Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2018 Italia Milano

Alegerea programului de excelență MBA în "Moda Industrie" este de a oferi posibilitatea de a se integra, la nivel internațional, o poziție de lider în modă [+]

MBA alege excelență "Fashion Industry" este de a oferi posibilitatea de a integra o poziție de răspundere de gestionare a modei. Rezultatul unui parteneriat între Mod'Art și Universitatea din Perpignan și modul de întreprindere foarte mare. MBA "industria modei", crește și se adâncește cunoașterea fiecărui elev prin:

întreită:

- A construi o imagine de ansamblu a diferitelor funcții disponibile în cadrul industriei modei pentru a construi punți între dezvoltare, producție, comercializare și administrare / management.

- Train participeants în tehnicile de management și metode ale unei industrii complexe.... [-]