MBASTUDIES

Vezi Programe MBA în Studii de Management Cu jumătate de normă în Mozambic 2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Studenții care doresc să lucreze în management organizatoric ar putea obține avantaje din urmarea unui MBA în Management. Cursurile la acest program de masterat pot include contabilitate, marketing, dreptul afacerilor, logistică, comunicare, rezolvarea conflictelor, etică, conducere și relații publice.

Cultura vibrant și artele tradiționale ale Mozambic oferă studenților internaționali posibilitatea de a extinde punctul lor de vedere global și educație experiență dintr-o perspectiva unica. Limba principală a Mozambic este portughez. Elevii pot găsi că Mozambic este un loc bun pentru a îmbunătăți abilitățile lor de limba portugheză.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Studii de Management Cu jumătate de normă în Mozambic 2020

2 Rezultate din Studii de Management, Mozambic Filter

MBA - Economie de transport și management logistic

Esami Business School
MBA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Transportul și infrastructura au fost identificate ca fiind premise importante pentru creșterea dezvoltării sociale și economice. ESAMI este conștient de faptul că, fără o mas ...

Citeste mai mult

Diplomă de master în administrarea și managementul afacerilor (MBA)

Universidade Católica De Moçambique
MBA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Portugheză
Campus

Cursul de Master în Management si administrarea afacerilor (MBA) este de a dezvolta și consolida abilitățile de manageri Mozambic și produc analiști de afaceri și manageri, at ...

Citeste mai mult