MBA în Studii de Management în Muntenegru

Găsește Programe MBA în Studii de Management în Muntenegru 2019

Studii de Management

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Un MBA în Management este un program postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru o carieră în management la nivel superior. Studenții își dezvoltă abilitățile, competențele și cunoștințele necesare pentru a avea succes într-un mediu corporativ.

Cultura Muntenegru a fost modelată de ortodox, slavă, și influențe Marea Adriatică. Elevii din această țară s-ar putea bucura de acces la site-uri culturale și istorice importante. Limba oficială a țării este din Muntenegru, dar sârb este vorbită de majoritatea populației.

Programe MBA de Top în Studii de Management în Muntenegru 2019

Citește Mai Mult

Mba internațional în management, finanțe și agro-alimentar

University Mediterranean Podgorica
Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Muntenegru Podgorica

Programul de studii postuniversitare MBA International in Management, Finanțe și a Businessului Agricol oferă cunoștințe multidisciplinare într-un număr de științe sociale, în special de management, finanțe, economie, marketing și agrobusiness-ului. [+]

Ideea pentru organizarea acestui program de studiu a fost discutat în detaliu în cadrul DEBUT-M Tempus Project, al cărui participanți au fost la Universitatea din Debrecen (Ungaria), Budapest Business School (Ungaria), Scottish Colegiul Agricol (Marea Britanie) și Universitatea Wageningen (Olanda ). Profesori și cercetători de la toate universitățile menționate au participat la pregătirea de cursuri individuale, precum și în punerea în aplicare a unui pilot de formare format din aceleași subiecte enumerate în această aplicație. Programul propus este compatibil cu studii postuniversitare, care sunt oferite prin intermediul cadrului internațional - Rețeaua Internațională de MBA în Agrobusiness și Comerțului. Rețeaua reunește 16 de universități din Europa și Statele Unite ale Americii și obiectivul său principal este de a stabili standarde pentru un sistem de înaltă calitate, care este recunoscut în toate țările participante. Universitățile din Rețeaua sunt: ​​Universitatea din Wageningen; Colegiul Agricol Scottish; Universitatea ceh de Agricultură din Praga; Universitatea din Varșovia Agricole; University College Cork; Universitatea din Wolverhampton; Humboldt Berlin Universitatea; Universitatea din Debrecen; Universitatea de Stat din Arkansas; Universitatea Agricola din Ucraina; Timiryazev Moscova Academy; Budapesta Business School; Universitatea din Hohenheim; Universitatea din Kazan; Universitatea din Belgrad; Universitatea din Zagreb și Universitatea "mediteranean" Podgorica. Learning Rezultat Programul de studii postuniversitare MBA International in Management, Finanțe și a Businessului Agricol oferă cunoștințe multidisciplinare într-o serie de științe sociale, în special management, finanțe, economie, marketing și agribusiness. La finalizarea absolvenții din acest program va fi capabil să:... [-]