MBA în Studii de Management în Turcia

Găsește Programe MBA în Studii de Management în Turcia 2018

Studii de Management

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Profesioniștii în afaceri și studenții care urmează un MBA în Management își dezvoltă abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru roluri superioare de conducere. Multe programe combină cursuri legate de afaceri cu cele de dezvoltare managerială. Studenții învață cum să gestioneze în mod eficient o afacere și o echipă de organizații de diferite dimensiuni.

Universitățile din Turcia furnizează fie doi sau patru ani de învățământ pentru studii universitare, în timp ce programele de studii postuniversitare trecut un minim de doi ani. Există în jur de 820 de instituții de învățământ superior din Turcia, inclusiv 76 de universități cu un numărului de studenți total de peste 1 milion. Calitatea educației în universitățile turcești variază foarte mult, unele de învățământ și facilități pe picior de egalitate cu școlile de renume internațional.

Programe MBA de Top în Studii de Management în Turcia 2018

Citește Mai Mult

MBA Luxury Brand Management

IFA Paris
Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2018 Turcia Istanbul

[+]

Acesta este postulatul inițial structurarea una dintre cele mai căutate după cursuri postuniversitare în IFA Paris: MBA in Management de lux brand.

Preferabil 2 ani de experiență profesională (stagiile sunt luate în considerare) Bachelor Absolvent sau experiență profesională semnificativă în domenii conexe IELTS 6.5 sau TOEFL IBT 79 (sau echivalență) sau dovada de studii în limba engleză, pentru vorbitori de limbă non-nativă Interviu (în campus sau Skype) Test online

Documente pentru a oferi:... [-]


MBA Fashion Business

IFA Paris
Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2018 Turcia Istanbul

[+]

Brațul relație industriei de programe academice IFA Paris este responsabilă de organizarea bi-săptămânal prelegeri clienților și excursii a se acorda studenților noștri cu pulsul modei.

[-]