Filter
MBA
Malta Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Studii de marketing în Malta 2020

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Un MBA în Marketing este un program academic ce le oferă studenților o introducere avansată într-o varietate de domenii, inclusiv în strategii de mass-media socială, comunicări de marketig, publicitate și cercetare de piață. Cursurile specifice pot varia în funcție de curriculum-ul instituției.

Malta este o țară din sudul Europei, în Marea Mediterană 80 km sud de Sicilia și 333 km nord de Libia. Malta acoperă doar puțin peste 316 km ², fiind una dintre țările mai mici și mai dens populate lume.

Programe MBA de Top în Studii de marketing în Malta 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Studii de marketing, Malta

Global College Malta

Universitatea din Chester MBA cu o specializare în marketing internațional ... [+]

Un Master în Business Administration învață ce absolvenții trebuie să știe, în scopul de a efectua într-o serie de sectoare de activitate. Aproape fiecare industrie imaginabil nevoie de unele administrarea afacerilor fel pentru a funcționa fără probleme și eficient. Compus din variind divers teme în domenii legate de tehnologie, marketing, comunicare și administrarea afacerilor, resurselor umane are diversitate a permite absolvenților să lucreze în multe instituții diferite și roluri de locuri de muncă.

Studenții care se specializează în marketing internațional va fi în măsură să ambarcațiunile de campanii de marketing la nivel internațional, și să recunoască cum materialele de marketing vor fi primite în diferite sectoare la nivel mondial. Branding Global, și conștiința culturală va fi doar o parte din competențele vizate.... [-]

Malta Xagħra
Contactează şcoala
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză