Filter
MBA
Statele Unite ale Americii Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Studii de Mass-Media în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Industria mass-media este în creștere continuă și rapidă. Fie că vrei să creezi un website nou, o aplicație, un ziar nou sau vrei doar să faci parte din lumea mass-media un MBA în Mass-Media în SUA de va ajuta să îți îndeplinești planul.

Pe lângă faptul că studenții primesc baze solide în mass-media, ei vor putea studia și o largă varietate de alte subiecte precum cultură, politică, tehnologie, societate și procese sociale. Studenții la un MBA în Mass-Media în SUA își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare, de a cerceta informația în mod eficient, de a analiza și sintetiza informația și de a o interpreta la un nivel global. MBA în Mass-Media în SUA poate fi urmat la cele mai bune școli din SUA, garantându-ți cea mai bună experiență educațională atât în campus cât și în afara lui. În plus, programul poate fi urmat la distanță, făcând planul de studiu mai flexibil.

Urmează un MBA în Mass-Media în SUA chiar azi! Aruncă o privire la opțiunile listate mai jos și alege programul care ți se potrivește cel mai bine!

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de Mass-Media, Statele Unite ale Americii

University of Baltimore, Merrick School of Business

Transformarea digitală și inovația determină întreprinderile să se adapteze rapid. Specializarea Digital Business va oferi studenților o înțelegere a efectelor cheie ale ... [+]

Baltimore MBA - puternic, flexibil și proiectat de tine.

Universitatea din Baltimore MBA este proiectat cu tine (și angajatorul dumneavoastră) în minte. Aveți opțiunea de a lua cursuri într-o clasă tradițională, online sau ambele - alegerea dvs. Orice ați decide, veți învăța alături de alți studenți care doresc să crească profesional, la fel ca dumneavoastră.

Cerințe de program

36-48 program de credit, inclusiv un Capstone și o alegere de 11 domenii de specializare.

Opțiuni flexibile

Disponibil complet online, într-o clasă tradițională, sau ca o combinație a celor două.

Costurile programului

Taxele de școlarizare sunt de 840 USD pe credit în stat, 1,172 USD în afara statului. Studenții online MBA și rezidenții din regiune plătesc rata in-state.... [-]

Statele Unite ale Americii Muntele Vernon
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză