Compară Programe de MBA în Studii de mediu în Europa 2020

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.MBA în Mediu este un program conceput pentru cei care doresc să construiască o cariera in industria durabile. Odată cu dezvoltarea pe pia… Citeste mai mult

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

MBA în Mediu este un program conceput pentru cei care doresc să construiască o cariera in industria durabile. Odată cu dezvoltarea pe piața mondială, economia verde a fost o parte din schimbarea constantă în afaceri la nivel mondial ca un răspuns la responsabilitatea față de mediu. Acest program echipează studenții cu cunoștințe cuprinzătoare și competențe în administrarea afacerilor, cu accent pe industriile verzi.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vezi toate cele Programe de MBA în Studii de mediu în Europa 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Renewables Academy AG (RENAC)
Berlin, Germania

Master Online MBA Renewables oferă un Master of Business Administration, cu accent pe energia regenerabilă și eficiența energetică.

Master Online MBA Renewables oferă un Master of Business Administration, cu accent pe energia regenerabilă și eficiența energetică. -
MBA
Online şi campus combinate
Part time
5 semestre
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online