MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Edmonton în Canada

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Studenții care doresc să lucreze în lumea comerțului ar trebui să ia în considerare urmarea unor studii de afaceri. Acest program academic îi ajută pe studenți să își dezvolte abilități de managementul angajaților, managementul banilor, marketing, conducere și etica afacerilor.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Învățământul superior în Alberta este în mare parte susținută de atât în ​​sectorul public și privat. Studenții se pot înscrie la diferite cursuri în colegii și universități, în întreaga regiune, cum ar fi Universitatea din Alberta, Universitatea Athabasca si Universitatea din Lethbridge.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Edmonton în Canada 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Edmonton Filter

Program full-time MBA Alberta

University of Alberta: Alberta School of Business
MBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

O diplomă de master în Business Administration reprezinta o realizare semnificativă și acreditare valoros pentru orice persoană care dorește a avansa in cariera lor, cu accent ...

Citeste mai mult