$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2022 în Statele Unite ale Longuenesse în Franţa

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.Studenții care doresc să lucreze în lumea comerțului ar trebui să ia în considerare urmarea unor studii de afaceri. Acest program academ… Citeste mai mult

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Studenții care doresc să lucreze în lumea comerțului ar trebui să ia în considerare urmarea unor studii de afaceri. Acest program academic îi ajută pe studenți să își dezvolte abilități de managementul angajaților, managementul banilor, marketing, conducere și etica afacerilor.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Fiind cel mai mare suburbie de Saint-Omer, Longuenesse este o comună în departamentul de Calais de Pas situat în Nord-Pas de Calais din Franța. Acesta este un mic oraș cu peste 12.000 de locuitori.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Longuenesse în Franţa 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Franţa
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție

ESCIP School of International Business
Longuenesse, Franţa

Un program dinamic predat în limba engleză, care permite participanților să înțeleagă aspectele complexe ale funcționării în context european.

Un program dinamic predat în limba engleză, care permite participanților să înțeleagă aspectele complexe ale funcționării în context european. -
MBA
Normă întreagă
18 luni
Engleză
Campus