MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Regensburg în Germania

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Studiile de afaceri reprezintă un program academic conceput pentru studenții care vor să învețe mai multe despre cum funcționează afacerile. Cursurile pot include subiecte mai generale și mai specifice pentru a-i ajuta pe studenți să se pregătească pentru o anumită carieră.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Regensburg în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Regensburg Filter

MBA în domeniul imobiliar

Universität Regensburg
MBA
Engleză

Înființată în 2004, IREBS International Real Estate Business School este unul dintre principalele departamente imobiliare din Europa. Școala este formată din opt membri ai fac ...

Citeste mai mult