11 MBA Programe în Studii de afaceri în Italia for 2024

MBA Programe în Studii de afaceri în Italia for 2024Filter
    • Trieste, Italia

    La zi

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    MBA-ul nostru cu normă întreagă în afaceri internaționale este o experiență care este atât captivantă, cât și care schimbă viața. Înseamnă să așezi bazele carierei tale, să construiești relații care să dureze toată viața și să-ți facă rețeaua să crească rapid.

    • Italy Online, Italia

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Italiană

    Lumea afacerilor și situația actuală foarte dinamică și extrem de competitivă de incertitudine economică necesită profesioniști calificați, cu cunoștințe solide în diferite domenii de management și, în plus, cu abilități personale și profesionale, precum versatilitatea, adaptabilitatea, reflecția, determinarea și creativitatea. Care sunt beneficiile luării unui MBA internațional online? Online International MBA este programul de formare managerială prin excelență, care își antrenează participanții pentru a ajunge pe poziții de responsabilitate într-o companie. Prin urmare, MBA nu oferă doar formare în management, ci asigură și recunoașterea întregii comunități de afaceri. Prin urmare, este cel mai bun program pentru a câștiga și consolida noi instrumente și cunoștințe, prin experiență care facilitează tranziția către un loc de muncă mai bun în cariera noastră profesională. În plus, fiind acest master într-o versiune online, poți avea o învățare de calitate oriunde! Avem mai bine de 10 ani în educația de învățare online și suntem membri ai Grupo Planeta de Agostini, lider în furnizarea de programe în modul online, cursurile noastre „la distanță” oferă toate conținuturile învățării la clasă, pentru a utiliza un program complet și experiență de profesionalizare.

    • Milan, Italia

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Un MBA intens, internațional, în inima Milano, centrul culturii și inovației italiene, și la SDA Bocconi , una dintre cele mai bine clasate școli de management din lume și un pionier în educația europeană a afacerilor. Un MBA de 1 an, conceput pentru a satisface flexibil nevoile studenților, cu îngrijire personală și expunere globală.

    • Online

    La zi, Part time

    6 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Intră în arena globală cu MBA în afaceri internaționale de la UeCampus . Acest program este o poartă către stăpânirea nuanțelor comerțului transfrontalier și operațiunilor de afaceri multinaționale. Veți explora strategiile globale de ultimă oră, dinamica pieței internaționale și diversitatea culturală în afaceri. Curriculumul nostru cuprinzător este conceput pentru a vă transforma într-un lider de afaceri global, capabil să conducă organizațiile prin provocările comerțului internațional.

    • London, Regatul Unit
    • Ragusa, Italia
    • + 1 more

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Italiană

    Programul nostru de MBA este conceput pentru a permite managerilor, profesioniștilor, antreprenorilor, directorilor generali, executivilor și proprietarilor de afaceri să-și certifice abilitățile în domeniul Business Management și International Management, în toate ramurile de afaceri.

    • Milan, Italia

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    MBA-urile noastre sunt pietre de temelie, pregătind lideri pentru companii importante și abordând provocările legate de sustenabilitate, inovare și digitalizare. MBA-ul cu normă întreagă pregătește diverși profesioniști pentru o conducere cu scop, modelând un viitor mai bun. MBA-ul Part-Time permite dezvoltarea abilităților fără întreruperea locului de muncă. MBA-ul cu dublă diplomă echipează viitorii lideri cu abilități și gândire critică pentru succesul organizațional.

    • Zürich, Elveţia
    • Antwerp, Belgia
    • + 7 more

    La zi, Part time

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    După finalizarea cu succes a programului de studiu, studenții primesc o diplomă internațională de master în administrarea afacerilor (MBA) acordată de campusul principal al școlii din Zurich, Elveția, pe baza recomandării facultății campusurilor locale în care s-au obținut credite și pe baza recomandarea Consiliului Academic al scolii.

    • Rome, Italia
    • Italy Online, Italia

    La zi

    1 an

    Amestecat

    Engleză

    Lumea afacerilor și situația actuală foarte dinamică și extrem de competitivă de incertitudine economică necesită profesioniști calificați, cu cunoștințe solide în diferite domenii de management și, în plus, cu abilități personale și profesionale, precum versatilitatea, adaptabilitatea, reflecția, determinarea și creativitatea. Care sunt beneficiile luării unui MBA internațional? MBA-ul Internațional este programul de formare managerială prin excelență, care își antrenează participanții pentru a ajunge pe poziții de responsabilitate într-o companie. Prin urmare, MBA nu oferă doar formare în management, ci asigură și recunoașterea întregii comunități de afaceri. Prin urmare, este cel mai bun program pentru a câștiga și consolida noi instrumente și cunoștințe, prin experiență care facilitează tranziția către un loc de muncă mai bun în cariera noastră profesională.

    • Rome, Italia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Scopul experienței programului este de a crea lideri care să se cunoască pe ei înșiși, să cunoască și să înțeleagă cum funcționează afacerile și vor funcționa în viitor și să-și elibereze potențialul de conducere pentru a construi o echipă și a rezolva provocările și problemele de afaceri globale. Transformă studenții în lideri și profesioniști cu un bootcamp suplimentar de 1 săptămână în Silicon Valley, în SUA.

    • Rome, Italia

    La zi, Part time

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Școala Elvețiană de Management adoptă misiunea de a fi un furnizor principal de educație și formare în afaceri, cu accent pe afaceri și management internațional. Subliniem practicile interculturale, orientate spre carieră, în timp ce încorporăm cele mai noi progrese în teorie. Vă oferim o oportunitate și experiență unică pentru a obține un MBA în Roma, Italia și pentru a contribui cu succes la dezvoltarea economică și socială la nivel local, regional și internațional. În decurs de un an, în funcție de programul pe care îl alegeți, veți obține o diplomă MBA acreditată internațional, studiind în capitala istorică a lumii - Roma. Puteți alege dintr-o varietate de specializări și să împărtășiți experiența clasei cu studenți și profesori internaționali. Programul presupune vizite ale companiei, vorbitori invitați, excursii și training-uri de conducere. Vino și te alătură acum!

    • Milan, Italia

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Italiană

    Life Learning în colaborare cu autorii săi, prezintă noul "MBA: Master în Administrarea Afacerilor", care vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie în lumea muncii pentru a deveni Manager de Afaceri. Cifra directorului general din Italia are un nivel salarial anual de aproximativ 100.000 de euro, în funcție de vechime.