MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Studii de afaceri în Letonia 2020/2021

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Letonia, oficial Republica Letonia, este o țară în regiunea baltică a Europei de Nord. Se învecinează la nord cu Estonia, la sud de Lituania, la est de Rusia, iar la sud-est de Belarus. Letonii sunt un popor baltice, cultural legate de lituanieni. Capitala este Riga, care este acasa, la Universitatea din Letonia, cu mai mult de 23.000 de studenți înscriși.

Programe MBA de Top în Studii de afaceri în Letonia 2020/2021

2 Rezultate din Studii de afaceri, Letonia Filter

Master in managementul afacerilor (MBA)

Latvia University of Life Sciences and Technologies
MBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Pentru a rămâne în partea de sus, indiferent cât de mari sau mici, compania este, este nevoie de un manager de afaceri. Acest program are ca scop promovarea studenților cu cun ...

Citeste mai mult

Master în Administrarea Afacerilor

Turiba University
MBA
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

În timp ce studiați în acest program, veți înțelege gestionarea proceselor de schimbare și cum să le evaluați prin utilizarea metodelor de prognoză. Prin sistemele de gestiona ...

Citeste mai mult