MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Studii de afaceri în Monaco 2020/2021

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Studiile de afaceri oferă un învățământ de bază pentru studenții care doresc să lucreze în afaceri. Fiind disponibile la universități și școli de afaceri din întrega lume, studenții pot învăța bazele afacerilor precum finanțe și management.

Experiența de viață francez de calitate ar putea fi o bijuterie bine daca studiezi în străinătate. Viața în Europa nu poate fi ușor sau în valoare de ea, dar nu înainte de a încerca de ori strălucitoare din Monaco. Acesta este un loc pentru tine de a studia la Universitatea Internationala recunoscută pe plan internațional de Monaco (IUM).

Programe MBA de Top în Studii de afaceri în Monaco 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Monaco Filter

Master of Business Administration MBA

International University of Monaco
MBA
<
Normă întreagă
<
10 luni
Engleză
Campus

Intensiv program de 10 luni, inclusiv un hands-on individuale / proiect Corporate, oferă toate funcționale și practice instrumentele necesare pentru a gestiona in mod eficient ...

Citeste mai mult