MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Riverside în Statele Unite ale Americii

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Riverside este în reședințele de județ din județul omonim, California, Statele Unite ale Americii. Studenții din participă în mod regulat la diferite festivaluri din oraș. Festivalurile sunt Riverside Dickens Festivaluri, Riverside, Airshow, Riverside International festivaluri de film, etc "

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Riverside în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Riverside Filter

MBA

University of California Riverside
MBA
<
2 ani
Engleză
Campus

Motto-ul programului de MBA de la Gary Anderson Graduate School of Management (AGSM) este "Leading Thinkers, Leading Growth", o reflectare a misiunii noastre de a produce lide ...

Citeste mai mult