MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Gary în Statele Unite ale Americii

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu de studiu în care studenții învață abilitățile necesare pentru a conduce o afacere. Subiectele de studiu pot include publicitate, marketing, managementul banilor, comunicare, administrare, scrierea unui plan de afaceri și angajarea și instruirea personalului.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Gary orasul a fost fondat în 1907 și se află în stare mai mare de Indiana. Renumit pentru conceperea faimosul Jackson Five, orașul este, de asemenea, bogat în industriile în special în producția de oțel. Acesta găzduiește o universitate de stat regional și colegiu, care sunt cunoscute pentru programele lor eficiente tehnologice și de afaceri de formare.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Gary în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Gary Filter

Mba rapida - maeștri de administrare a afacerilor

Indiana University Northwest School of Business and Economics
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
20 luni
Engleză
Campus

Programul de gradul IU de la Nord-Vest pregătește candidatul calificat pentru o carieră profesională în managementul afacerilor.

Citeste mai mult