MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Pittsfield în Statele Unite ale Americii

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Studenții care doresc să lucreze în lumea comerțului ar trebui să ia în considerare urmarea unor studii de afaceri. Acest program academic îi ajută pe studenți să își dezvolte abilități de managementul angajaților, managementul banilor, marketing, conducere și etica afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Pittsfield este situat Massachusetts, SUA. Colonial teatru, Muzeul Berkshire și Pontoosuc Lake Country Club sunt principalele atracții pentru studenții rezidenți. Aproape toate facilitățile moderne de învățământ superior sunt disponibile în oraș.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Pittsfield în Statele Unite ale Americii 2020/2021

2 Rezultate din Studii de afaceri, Pittsfield Filter

Programul Professional MBA Online

Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst
MBA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Online

Noastre part-time si online, programe de MBA sunt ideale pentru persoanele aflate în tranziţie de carieră sau care privesc pentru a obtine deprinderi în continuare pentru a av ...

Citeste mai mult

MBA Managementul Carierei

Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst
MBA
<
Normă întreagă
Campus

MBA Managementul carierei joacă un rol esenţial în a unui student Isenberg experienţă MBA.

Citeste mai mult