MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Gaylord în Statele Unite ale Americii

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Studenții care doresc să lucreze în lumea comerțului ar trebui să ia în considerare urmarea unor studii de afaceri. Acest program academic îi ajută pe studenți să își dezvolte abilități de managementul angajaților, managementul banilor, marketing, conducere și etica afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Gaylord în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Gaylord Filter

MBA

Madonna University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Accelera cariera ta cu un MBA de la Madonna University ! Programul nostru pregătește studenții cu diplomă de afaceri și medii de gradul de non-business pentru a reuși în zilel ...

Citeste mai mult