MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Sf. Ludovic în Statele Unite ale Americii

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu de studiu în care studenții învață abilitățile necesare pentru a conduce o afacere. Subiectele de studiu pot include publicitate, marketing, managementul banilor, comunicare, administrare, scrierea unui plan de afaceri și angajarea și instruirea personalului.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Saint Louis este situat în Missouri, Statele Unite ale Americii. Orasul este casa unor universitati extrem de acreditate. Absolvenții de IT de la diferite instituții de învățământ superior începe, în general, profesia lor în oraș.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Sf. Ludovic în Statele Unite ale Americii 2020/2021

2 Rezultate din Studii de afaceri, Sf. Ludovic Filter

Master of Business Administration

Missouri Baptist University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Programul de MBA este conceput pentru profesioniștii din domeniul afacerilor active și persoanele cu grade universitare de licență, indiferent de concentrare grad.

Citeste mai mult

Master în Administrarea Afacerilor

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies
MBA
Engleză

Gestionați-vă urcarea către vârf Duceți-vă cariera la cele mai înalte niveluri de management corporativ cu un program de master dezvoltat pentru a oferi cunoștințele aprofunda ...

Citeste mai mult