MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Tulsa în Statele Unite ale Americii

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tulsa Oklahoma este unul dintre cele mai mari orase din stat. Orasul este bine cunoscut pentru legăturile sale cu industria de petrol. Din acest motiv universitățile din oraș au unele dintre cele mai bune programe de inginerie și de afaceri de energie din țară.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Tulsa în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Tulsa Filter

University of Tulsa College of Business Administration
MBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Elevii care selectează o concentrare trebuie să completeze toate cursurile de fundație și avansate.

Citeste mai mult