MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Satul Westlake în Statele Unite ale Americii

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Westlake Village este o comunitate planificată situat de-a lungul liniei județul Los Angeles, California. Cu o populație de 8.000 de locuitori, satul este renumit pentru Activități drumeții bogăție și. Acesta este acasa, la o varietate de personaje în principal actorilor care găsesc în zona propice.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Satul Westlake în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Satul Westlake Filter

Master of Business Administration

California Lutheran University
MBA
MBA
<
Normă întreagă
<
45 ore
Engleză
Campus

Ideal pentru persoanele care doresc să se bazeze pe abilități de business de bază, în timp ce urmăresc, de asemenea, un domeniu de pasiune, programul nostru de MBA oferă un cu ...

Citeste mai mult