MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Springfield în Statele Unite ale Americii

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Studiile de afaceri oferă un învățământ de bază pentru studenții care doresc să lucreze în afaceri. Fiind disponibile la universități și școli de afaceri din întrega lume, studenții pot învăța bazele afacerilor precum finanțe și management.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Springfield este un oraș în vestul New England, precum și reședința județului Hampden, Massachusetts. Hartford-Springfield zona de sud a Springfield este cunoscut sub numele de Coridorul de cunoștințe, deoarece găzduiește peste 160.000 de studenți și peste 32 de universități și colegii de arte liberale - concentrația doua cea mai mare din instituțiile superioare de învățare din Statele Unite.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Springfield în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Springfield Filter

Masters of Business Administration (MBA)

Western New England University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
18&nbsp;-&nbsp;22 luni
Engleză
Campus
Online

Cele mai bune scoli de afaceri din lume sunt acreditate de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Western New England University este s ...

Citeste mai mult