MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Troy în Statele Unite ale Americii

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Troy este un oraș în județul Pike, Alabama, Statele Unite ale Americii. Universitatea Troy este un complet de patru ani universitar publice, care are o populație de studenți actual de aproximativ 7000 la campusul principal situat în Troy. Facilități situate pe motive Universitatea nu sunt deschise pentru public.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Troy în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Troy Filter

Troy University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus
Online

Scopul programului de Master of Business Administration este de a oferi studenților posibilitatea de a dobândi competențe în managementul general al afacerilor și abilități de ...

Citeste mai mult