MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale La Crosse în Statele Unite ale Americii

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

La Crosse este un oraș în sud-vestul Wisconsin situat pe râul Mississippi și este în reședințele de județ din La Crosse County. Este 's amplasat între râu și Bluffs pitoresc, care se ridica în spatele ei.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale La Crosse în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, La Crosse Filter

MBA

Viterbo University
MBA
Engleză

Programul nostru MBA din campus este pe deplin acreditat de ACBSP și recrutează studenți talentați cu medii academice și profesionale diverse. Specialiștii non-business se pot ...

Citeste mai mult