MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Studii de afaceri 2020/2021 în Statele Unite ale Milwaukee în Statele Unite ale Americii

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Studenții care doresc să lucreze în lumea comerțului ar trebui să ia în considerare urmarea unor studii de afaceri. Acest program academic îi ajută pe studenți să își dezvolte abilități de managementul angajaților, managementul banilor, marketing, conducere și etica afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Milwaukee este situat pe coasta de sud-vest a lacului Michigan. Milwaukee este cunoscut pentru navigatie, windsurfing, kite surfing, facilități pentru sporturi nautice de-a lungul lacului Michigan. Numeroase universități și colegii foarte clasate face Milwaukee pe locul al saselea in populației studențești.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri în Statele Unite ale Milwaukee în Statele Unite ale Americii 2020/2021

2 Rezultate din Studii de afaceri, Milwaukee Filter

Master of Business Administration

Milwaukee School of Engineering MSOE
MBA
Sept 2021
<
Frecvență redusă
<
18&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Online

MSOE MBA este un program inovator pentru viitorii lideri care doresc să rezolve problemele de afaceri într-o lume tehnică. Prin intermediul unui curriculum integrat, veți dezv ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration

Cardinal Stritch University
MBA
<
Normă întreagă
<
18 luni
Engleză
Campus
Online

Programul nostru îi ajută pe elevi să înțeleagă mai bine interconexiunea și complexitatea activității.

Citeste mai mult