Filter
MBA
Asia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de MBA în Studiul produselor alimentare și al băuturilor în Asia 2019/2020

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi toate Programe de MBA în Studiul produselor alimentare și al băuturilor în Asia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studiul produselor alimentare și al băuturilor, Asia

Studii
Locație
Asia
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Audencia Business School

Pentru viitorii manageri care sunt pasionați de alimente și agricultură, Master of Science în Managementul Alimentației și Agriculturii (FAM) oferă cele mai bune cunoștin ... [+]

Gradul dublu într-o creștere

Pentru viitorii manageri care sunt pasionați de alimente și agricultură, Master of Science în Managementul Alimentației și Agriculturii (FAM) oferă cele mai bune cunoștințe de afaceri academice și practice pentru a gestiona mai bine provocările alimentare mondiale într-o manieră responsabilă și inovatoare.

Odată cu impactul tot mai mare al globalizării și a tehnologiilor avansate, industria alimentară, agroenergiei și agriculturii se află într-o stare de expansiune și evoluție. Ca două dintre cele mai importante țări din lume în domeniul agrobusinessului, Franța și Brazilia sunt pregătite să joace un rol fundamental în viitorul industriei alimentare.... [-]

Franţa Nantes Brazilia Sao Paulo China Shenzhen  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză