MBASTUDIES

Compară 3 Studii de MBA Cea Mai Bună în Suedia 2020/2021

Un MBA în Suedia oferă o experienţă de afaceri globală de afaceri, care combină cu inovaţia. Aflaţi abordarea suedeză a durabilităţii, cu un MBA în Suedia, care a realizat primul Premiu Capitala europeană verde în 2010.

MBA în Suedia vă va pregăti pentru locul piaţa mondială, cu programe de la nivel internaţional orientate. Veţi avea o fundatie solida de afaceri, care include aplicarea practică a teoriilor de afaceri şi metodologia. Cu un MBA în Suedia va avea, de asemenea, o înţelegere a temelor actuale, în durabilitatea şi dezvoltarea afacerilor, si veti invata sa gandeasca strategic în procesul decizional. Un MBA în Suedia, vă va învăţa cum să analizeze şi să gândească critic pentru a dezvolta soluţii durabile.

Dă-ţi un avantaj competitiv, cu un MBA în Suedia. Sau pentru profesioniştii din domeniul afacerilor curente care doresc să se extindă cariera lor, MBA în Suedia oferă Executive programe de MBA, de asemenea. Ia că următorul pas în cariera ta de parcurgerea MBA diverse programe de Suedia de mai jos!

rezultate găsite Filter

Programul MBA (60 credite)

Blekinge Institute of Technology
MBA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Oferă-ți cariera de inginer mai multe căi viitoare, cu competență în subiecte precum strategie, finanțe și leadership. Studiezi cu jumătate de normă și de acasă.

Citeste mai mult

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul Executive MBA este organizat în strânsă colaborare cu parteneri strategici din mediul academic. Conținutul acestui program este o potrivire perfectă pentru nevoile p ...

Citeste mai mult

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Frecvență redusă
<
4 semestre
Engleză
Suedez
Campus

Programul Executive MBA oferă o experiență educațională unică axată pe practicile internaționale de conducere și management aplicabile liderilor organizațiilor actuale și viit ...

Citeste mai mult