Filter
MBA
Turcia Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

2 Programe MBA De învăţare la distanţă în Turcia

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Cele Mai Bune 2 Studii de MBA De învăţare la distanţă în Turcia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din MBA, Turcia, De învăţare la distanţă

Izmir University of Economics

Master of Business Administration Învățământ la distanță (e-MBA) este un program special desemnat pentru cei care doresc să se integreze în continuare educația în viața l ... [+]

Master of Business Administration Învățământ la distanță (e-MBA) este un program special desemnat pentru cei care doresc să se integreze în continuare educația în viața lor profesională și personală, în timp ce mențin echilibrul între viața profesională și de familie în același timp.

În programul nostru de e-MBA, toate clasele virtuale sunt conduse direct, oferind studenților cu interactivitate ridicată similară cu o clasă de fizică.

Infrastructura tehnologică a programului de r-MBA vă permite să:

Interacționa cu profesorii și colegii colegii de ecrane de partajare În scris comentarii și întrebări în timp real Să participe la discuții prin apel pentru conferință ... [-]
Turcia Izmir
Septembrie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Bahcesehir University

Master of Business Administration program își propune să ofere studenților cele mai recente informații în administrarea afacerilor și management și să reînnoiască cunoști ... [+]

MBA (ENGLEZĂ, TEZĂ)Profilul programului

Master of Business Administration program își propune să ofere studenților cele mai recente informații în administrarea afacerilor și management și să reînnoiască cunoștințele existente, care conțin toate funcțiile de administrare a afacerilor. Scopul programului este de a pregăti lideri echipați cu abilități de analiză și rezolvare a problemelor și abilități de gândire critică și creativă, fiind capabili să facă și să întrețină relații eficiente, să aplice munca în echipă în cel mai eficient mod, să își asume inițiativa și să administreze riscuri și schimbări, aplicând în același timp valorile eticii de afaceri.... [-]

Turcia Istambul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză