34 MBA Programe în Turism și ospitalitate în Europa for 2024

MBA Programe în Turism și ospitalitate în Europa for 2024Filter
    • UK Online, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA este calificarea de management primar pentru manageri. Proiectat pentru succesul dvs., MBA creează manageri distinctiv cu o cunoaștere cuprinzătoare a celor mai recente practici de afaceri. Acest MBA specializat în turism explorează gama de concepte ale funcțiilor de management din industria turismului, evaluând modul în care turismul este structurat și organizat ca o afacere și modul în care acesta poate funcționa în mod durabil ca destinație în contextul global. Deși ar putea exista unele tendințe față de practica Regatului Unit, în special în ceea ce privește discuțiile privind studiul de caz, programul ar trebui să fie considerat global în ceea ce privește acoperirea turismului.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Obțineți un MBA într-un domeniu specializat pentru a vă crește potențialul de creștere în orice industrie! MBA specializat ESEI este un program perfect pentru acumularea de cunoștințe specifice sectorului, care poate fi aplicat direct unei industrii relevante pentru obiectivele viitoare. Specializările MBA includ Business Management; Antreprenoriat digital; Marketing și comunicații; Relații internaționale și afaceri internaționale; Marketing digital; Managementul turismului și ospitalității.

    • Crans-Montana, Elveţia

    La zi

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Învățat exclusiv în campusul nostru din Crans-Montana, acesta este programul nostru pilot absolvent. Într-un an intensiv, te vei pregăti pentru o funcție de conducere. Include o excursie, o gamă de două specializări axate pe carieră în al doilea semestru, plus un proiect de consultanță din lumea reală cu un brand de ospitalitate de vârf.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    • Barcelona, Spania
    • Online

    La zi

    10 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză, Spaniolă

    Această diplomă își propune să dezvolte cariera studenților ca directori, manageri de zonă sau antreprenori, permițându-le să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru luarea deciziilor în sector. Studenții au șansa să învețe nu doar discipline specifice managementului turismului și ospitalității, ci de fapt să studieze discipline, care sunt pilonii managementului companiei dintr-o perspectivă multidisciplinară.

    • Troyes, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Y SCHOOLS fost creată în 1992 sub numele de Groupe ESC Troyes. Este cea mai tânără școală franceză de afaceri. Se bucură de toate acreditările naționale (recunoașterea completă a Ministerului Național al Educației Superioare și Cercetării, acreditată de „Conférence des Grandes Ecoles” din Franța, etc.) și este membru al EFMD și al AACSB.

    • Madrid, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Spaniolă, Engleză

    MBA International Hotel & Tourism Management urmărește dezvoltarea competențelor, abilităților și cunoștințelor necesare pentru a funcționa cu succes într-un mediu global.

    • Riga, Letonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii „Managementul strategic al turismului” pregătește studenții pentru munca în domeniu din întreaga lume. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru studenții care își văd cariera într-un mediu internațional. În acest program, veți dobândi abilități de management strategic și planificare și veți învăța regularitățile și tehnicile de prognoză. Veți învăța să analizați, să studiați și să prognozați tendințele în domeniul turismului și ospitalității în țările baltice și în întreaga lume.

    • Bremen, Germania

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Cunoștințe de bază de afaceri și abilități specifice subiectului: MBA în turism internațional la Centrul Internațional de Absolvenți (IGC) vă pregătește să deveniți un lider în industria turismului dinamic. În ultimele decenii, turismul a devenit unul dintre sectoarele economice cu cea mai rapidă creștere din lume.

    • Online

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA-ul nostru în managementul ospitalității va oferi profesioniștilor din domeniul ospitalității și absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avansa în cariera lor. Acest program de MBA vă va ajuta să dezvoltați abilități avansate în gândirea critică și construirea de modele de afaceri în sectorul ospitalității.

    • Madrid, Spania

    La zi

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Spaniolă

    MBA în Turism Durabil este un program specializat pentru a conduce și a gestiona în mod responsabil dezvoltarea și creșterea afacerilor din turism, cu impact economic, social și de mediu pozitiv. Acest program se adresează persoanelor care doresc să se specializeze și să-și impulsioneze cariera cu un plan cuprinzător de studii bazat pe valori și pe cele mai recente tehnici și instrumente de administrare și digitalizare.

    • Ambleside, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Managementul turismului MBA se adresează profesioniștilor din industria existentă care doresc să-și optimizeze potențialul în carieră și oferă opțiuni flexibile de studiu și de stabilire a prețurilor, permițându-vă să vă atingeți aspirațiile educaționale fără a compromite angajamentele de muncă și de familie.

    • Prague, Republica Cehă

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Turismul este una dintre afacerile cu cea mai rapidă expansiune în prezent, iar firmele continuă să aibă nevoie de cunoștințe utile de la manageri pregătiți din punct de vedere academic. MBA-ul EIASM în turism, ospitalitate și management de evenimente investighează teorii, tehnici și modele de afaceri în domeniile turismului și managementului evenimentelor.

    • Cospicua, Malta

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    • Online
    • Valencia, Spania

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Domeniul managementului ospitalității necesită o concentrare extremă pe serviciul clienților și pe satisfacție, menținând în același timp o afacere profitabilă. Sectorul ospitalității și turismului este un sector foarte divers și vast, care include un număr substanțial de industrii care lucrează împreună în tandem pentru crearea de valoare maximă. MBA Rushford cu o specializare în managementul ospitalității și turismului vă pregătește pentru a reuși ca manager și lider în afacerile din ospitalitate și turism. Managerii din aceste sectoare trebuie să aibă o înțelegere aprofundată a modului în care diferitele componente și sectoare se reunesc pentru a oferi opțiuni convingătoare clienților. Împreună cu curriculumul de bază Rushford MBA, acest MBA oferă o experiență aprofundată de educație în afaceri studenților și profesioniștilor care ar dori să facă o carieră de succes în această industrie.