MBASTUDIES.RO

Găsește Programe MBA în Turism și ospitalitate în Germania 2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Elevii care iubesc oameni de întâlnire, călătoresc în locuri diferite și care au abilități interpersonale mari pot dori să studieze turismul și ospitalitatea. Acest program de studiu poate acoperi elementele fundamentale ale industriei ospitalității și turismului și poate oferi chiar și experiențe practice prin stagii în străinătate.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Programe MBA de Top în Turism și ospitalitate în Germania 2020

3 Rezultate din Turism și ospitalitate, Germania Filter

MBA Wine, Sustainability & Sales

University of Applied Sciences Ludwigshafen am Rhein
Online & Campus Combinate Part time 4 semestre Contactează şcoala Germania Ludwigshafen

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine industry
The degree is state-recognized and accredited.

MBA în Managementul Turismului Internațional

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Campus La zi 2 - 3 semestre Octombrie 2020 Germania Bremen

Programul MBA în Managementul Turismului Internațional oferă studenților competențe specifice pentru afacerea turistică într-o abordare orientată spre practică și holistică.

MBA în timpul liber

EU Business School
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Germania Munchen + 6 mai mult

Turismul este industria cu cea mai rapidă creștere în lumea afacerilor de astăzi, iar companiile continuă să solicite managerilor calificați din mediul academic să le ofere un avantaj competitiv în acest sector extrem de competitiv și înfloritor. Acest mare exploră teoriile avansate, practicile și modelele de afaceri care alcătuiesc domeniul turismului și al timpului liber. Concentrându-se pe dezvoltarea competențelor executive și a gândirii strategice, acest program va oferi competențele cheie necesare în industrie în timp ce dezvoltă o înțelegere a studenților cu privire la nevoile de management internaționale și interculturale.