MBASTUDIES

Programe MBA de Top în Statele Unite ale Akron Statele Unite ale Americii 2020/2021

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

În Akron, Ohio, Universitatea din Akron oferă cel mai mare număr de programe de studii (300), atât universitare și postuniversitare și de licență. De asemenea, aveți AEC Sud Colegiul Ohio, Brown Mackie College și Ohio Colegiul de Massotherapy.

Vezi Programe MBA în Statele Unite ale Akron în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration (MBA)

Akron University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
01 Dec 2020
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul Master of Business Administration (MBA) de la College of Business Administration (MBA) îi ajută pe studenți să se pregătească să facă diferența în orice organizație. ...

Citeste mai mult