Read the Official Description

Despre

Master of Business Administration (MBA) program de gradul oferă o perspectivă largă asupra managementului afacerilor. Curriculumul MBA este conceput pentru a dezvolta și a spori abilitățile și cunoștințele de afaceri care sunt valoroase pentru manageri, directori și administratori atât în ​​sectoarele profit, cât și în sectoarele non-profit ale economiei.

Programul MBA este deschis tuturor solicitanților care dețin o diplomă de licență de la o instituție acreditată, indiferent de domeniul lor de licență. Salutăm aplicații de la studenți cu diverse medii universitare, inclusiv științe, arte liberale, umaniste, afaceri, inginerie și educație.

Accentul educațional al programului MBA este asupra procesului de luare a deciziilor și conducerii organizaționale. Programul este potrivit pentru cei care urmăresc sau caută o carieră la nivel executiv în organizații publice sau private.

Cerințele de admitere

 • Un scor GMAT de 430 sau mai mare, sau un scor echivalent pe GRE
 • Toate transcrierile universitare și de colegiu
 • Relua
 • Nu este necesar un eseu

Excluderea GMAT

Cerința de scor GMAT / GRE va fi scutită pentru acei studenți care au o GPA generală de licență de 3,00 sau mai bună sau pentru cei cu un GPA de licență de 3,0 sau mai bine în ultimele 60 de ore sau pentru cei cu o GPA generală de licență de 2,50 sau mai bine și cel puțin trei ani de experiență de afaceri semnificativă.

Cerințe preliminare

Acei studenți care dețin o diplomă de licență de afaceri ar trebui să fie pregătiți pentru a începe curriculum MBA, fără cursuri de fundație. Cei care dețin o diplomă de licență într-o altă zonă decât cea de afaceri pot fi obligați să îndeplinească una sau mai multe din următoarele cerințe de bază:

 • Contabilitate financiara
 • Contabilitatea managerială
 • Bazele economiei
 • Înțelegerea finanțelor corporative
 • Principiile managementului
 • principiile marketingului
 • Math și statistici de afaceri

Fiecare dintre aceste cerințe de fundație poate fi completată prin completarea cu succes a modulelor online IVY corespunzătoare. Modulele IVY cu auto-pacing pot fi găsite online pe site-ul mbapreworks. Odată ce fiecare modul a fost finalizat cu o notă minimă de 80, un certificat de finalizare va fi trimis automat departamentului prin IVY.

Unele dintre aceste cerințe de fundație pot fi scoase de directorul MBA pentru acei studenți care pot demonstra cursuri de succes anterioare în aceste domenii. Cerințele de fundamentare pentru fiecare student sunt determinate de la caz la caz. În general, este de așteptat ca elevul să îndeplinească toate cerințele de bază necesare înainte de a li se permite să se înscrie într-un curs MBA.

Disponibil 100% on-line și Face-to-Face în Campus

MBA-ul nostru online poate fi accesat pe tot globul. Programul de 30 de ore de credit MBA este conceput pentru a răspunde nevoilor de profesioniști care lucrează într-o gamă largă de domenii de afaceri. Secțiunile online sunt oferite în cinci perioade de 8 săptămâni pe tot parcursul anului (toamna I, toamna II, primăvara I, primăvara II și vara). Secțiunile MBA față în față / hibride sunt oferite în termeni tradiționali de 16 săptămâni în timpul toamnei și primăverii și într-un singur termen de 8 săptămâni în timpul verii. Studenții MBA sunt liberi să aleagă să se înscrie oricând într-o secțiune online sau într-o secțiune față-în-față. Acest lucru oferă studenților o flexibilitate considerabilă în finalizarea programului.

Data de început

 • Primăvară: 14 ianuarie 2019
 • Fall: 26 august 2019

Durată

 • Durata part-time 18-24 luni
 • Timp complet 12-16 luni

Taxe

Carr Graduate Burse sunt bursele premier ASU pentru studenții absolvenți. Premiile se bazează pe studiile universitare de licență. Elevii sunt luați în considerare pentru bursa Carr Graduate după acceptarea lor în Colegiul de Studii Universitare.

Rezidenții rezidenți non-Texas cărora li se acordă bursa de licență Carr de cel puțin 1.000 de dolari se califică, de asemenea, să plătească taxe și taxe în stat. Aceasta ar fi o economie de aproximativ 50% din taxele de școlarizare și taxe pentru studenții din afara statului și studenții internaționali.

Informațiile despre bursa Carr Graduate

Bursa de studiu

Premiul anual *

calificări

Carr Absolvent

Până la 2.500 de dolari

3.76-4.0 În general,

Carr Absolvent Academic

Până la 2.000 de dolari

3,51-3,75 Total Undergrad GPA

Carr absolvent albastru și aur

Până la 1.500 USD

3.4-3.5 În general, GPA

* Sumele din tabel se bazează pe înscrierea în 9 ore totale de credit semestru pe semestru toamna / primăvară. Elevii înscriși în mai puține semestre de credit vor primi o sumă de bursă pro-evaluată.

 • Studenții vor fi automat luați în considerare pentru o bursă Carr Graduate - nu este necesară nicio cerere!
 • Trebuie să fie acceptată pentru admiterea la ASU ca absolvent de studii superioare.
 • Premiile se bazează pe studiile universitare generale ale studenților la momentul admiterii.

Termen limita

 • Studiul internațional al studenților: 1 noiembrie 2018
 • Studiu internațional: 10 iunie 2019
Program taught in:
Engleză
Angelo State University College of Business
Last updated August 22, 2018
Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Aug. 26, 2019
Ian. 2020
Duration
12 - 24 luni
Part time
La zi
Deadline
Iunie 10, 2019
By locations
By date
Start Date
Aug. 26, 2019
Application deadline
Iunie 10, 2019
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Aug. 26, 2019

Location
Application deadline
Iunie 10, 2019
End Date

Ian. 2020