MBASTUDIES

Vezi Programe MBA Part time în Statele Unite ale Garden Grove Statele Unite ale Americii

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Garden Grove este un oraș fondat în 1874 găsite în statul California. Cunoscut pentru căpșuni sale, orasul are un festival anual de căpșuni, care este un tragator mulțime mare. Districtul școlar se mândrește cu numeroase licee profilate, care pot fi gasite aici.

Solicită Informații Programe de MBA Part time în Statele Unite ale Garden Grove în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration

Stanton University
MBA
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Master of Business Administration (MBA) program este conceput pentru a satisface nevoile educaționale ale manageri adulți care lucrează într-o economie globală tot mai mare. ...

Citeste mai mult