MBASTUDIES

Vezi Programe MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Gary Statele Unite ale Americii

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Gary orasul a fost fondat în 1907 și se află în stare mai mare de Indiana. Renumit pentru conceperea faimosul Jackson Five, orașul este, de asemenea, bogat în industriile în special în producția de oțel. Acesta găzduiește o universitate de stat regional și colegiu, care sunt cunoscute pentru programele lor eficiente tehnologice și de afaceri de formare.

Solicită Informații Programe de MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Gary în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Mba rapida - maeștri de administrare a afacerilor

Indiana University Northwest School of Business and Economics
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
20 luni
Engleză
Campus

Programul de gradul IU de la Nord-Vest pregătește candidatul calificat pentru o carieră profesională în managementul afacerilor.

Citeste mai mult