MBASTUDIES

Programe MBA de Top în Statele Unite ale Izvoarele Saratoga Statele Unite ale Americii 2020/2021

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Saratoga Springs este situat în județul Saratoga, Statele Unite ale Americii. Izvoarele minerale sunt mai știu nimic despre acest oraș. Împreună cu patru ani și doi ani programe de licență și postuniversitare, institute de învățământ superior din orașul oferă grade asociat.

Vezi Programe MBA în Statele Unite ale Izvoarele Saratoga în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul Master of Business Administration este conceput pentru manageri aspiranți și intermediari de carieră care doresc să-și îmbunătățească abilitățile analitice, de luare ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration in Healthcare Leadership

SUNY Empire State College
MBA
Engleză

Mediul de îngrijire a sănătății de astăzi necesită mai mulți lideri decât până acum: înțelegere profundă a economiei, politicii de sănătate, sistemelor de gestionare a informa ...

Citeste mai mult