MBA

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Prezentare generală a programului

Doriți să vă duceți cariera la nivelul următor? Programul nostru MBA de clasă mondială, al patrulea ca mărime din New England (dincolo de Harvard, BU și MIT) și emulate în campusurile din North Miami și Denver, este proiectat să găzduiască programele profesionale profesionale și poate fi finalizat chiar în doar 12 luni.

Dezvoltat și actualizat în colaborare cu companii de vârf, curriculum-ul nostru orientat profesional include proiectele și provocările din lumea reală, astfel încât să puteți câștiga experiență - ceea ce angajatorii au cea mai mare valoare.

Experții noștri din facultate sunt lideri în industria pe care o predau. Ei știu ce este nevoie pentru a obține succes în domeniile lor respective și împărtășiți-le cu dumneavoastră.

Îmbunătățiți-vă abilitățile și cunoștințele în toate domeniile funcționale ale afacerii. Obțineți capacitatea de a analiza critic informațiile. Oferiți soluții optime provocărilor de afaceri. Veți învăța să evaluați și să evaluați afacerile, ținând cont de mediile încrucișate, deoarece ele afectează luarea deciziilor etice în cadrul organizațiilor interne și globale.

În plus, puteți spori gradul dvs. prin electives cum ar fi marketing, finanțe, resurse umane, negocieri internaționale de afaceri, antreprenoriat, relații de muncă, și de gestionare a mărcii.

Noi oferim, de asemenea, opțiunea de un MBA de un an. Câștigați-vă MBA în 12 luni în programul nostru de cursuri de zi și de seară. (Numai Providence)

Studenți internaționali: Aveți o diplomă de licență de 3 ani din altă țară? Luați cursuri pre-MBA de licență pentru a vă echivala educația la o diplomă de licență americană de 4 ani, în timp ce îndepliniți premisele programului de MBA. (Numai Providence)

Cursuri de probă

  • Leadership eficient
  • De gestionare a operațiunilor
  • Politica și strategia de afaceri
  • Raportarea și controlul financiar
  • Etica, responsabilitatea socială a întreprinderilor
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, R ... Citeste mai mult

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, RI; North Miami, Fla.; Denver, Colo.; and Charlotte, NC. Citește mai puţin
providență , Miami , Denver , șarlotă + 3 Mai mult Mai Puțin