MBA

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

De ce studiați MBA de Business Administration la Madonna University ?

Accelera cariera ta cu un MBA de la Madonna University ! Programul nostru pregătește studenții cu diplomă de afaceri și medii de gradul de non-business pentru a reuși în zilele noastre complexe și dinamice medii de lucru și de afaceri. Veți angaja cu facultate pentru a vă extinde cunoștințele de afaceri, abilitățile de conducere bazate pe valori, spiritul global, cercetarea și setul de competențe analitice. Pe parcursul programului, veți cultiva capacități excelente de comunicare și aptitudini interdisciplinare pentru a lucra în medii culturale și intelectuale diverse.


Caracteristici unice:

  • Programare flexibilă pentru profesioniștii care lucrează
  • Mărimea clasei mici
  • 1:12 raport student / facultate
  • Instrucțiuni bazate pe instrucțiuni
  • Practică orientată spre lumea reală
  • Cercetarea sa axat pe proiectul de cercetare capstone

Prezentare generală a programului

Programul de MBA este oferit atât în ​​planuri full-time și part-time de studiu. Cursurile sunt oferite online, on-line și în format hibrid. Programul pregătește studenții cu competențe și competențe în contabilitate, dreptul afacerilor, sisteme informatice, comportament organizațional, operațiuni, finanțe, economie, afaceri internaționale, marketing și management strategic.
Forțele sociale, politice, economice, de mediu și globale care afectează afacerile de astăzi sunt analizate.
Programul MBA al Madonna University se mândrește cu dezvoltarea unor lideri responsabili din punct de vedere etic și social.

Cariere

  • Supraveghere superioară
  • Conducerea executivă
  • Administrația Executivă

Planul de studiu

Planul de studiu

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The mission of Madonna University, a Catholic and Franciscan institution of higher learning, is to instill in its students Christian humanistic values, intellectual inquiry, a respect for diversity, a ... Citeste mai mult

The mission of Madonna University, a Catholic and Franciscan institution of higher learning, is to instill in its students Christian humanistic values, intellectual inquiry, a respect for diversity, and a commitment to serving others through a liberal arts education, integrated with career preparation and based on the truths and principles recognized within a Catholic tradition. Citește mai puţin
Livonia , Gaylord , Charter Township of Clinton + 2 Mai mult Mai Puțin