MBASTUDIES

Vezi 2 Programe MBA Part time în Statele Unite ale Sf. Ludovic Statele Unite ale Americii

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Saint Louis este situat în Missouri, Statele Unite ale Americii. Orasul este casa unor universitati extrem de acreditate. Absolvenții de IT de la diferite instituții de învățământ superior începe, în general, profesia lor în oraș.

Solicită Informații Programe de MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Sf. Ludovic în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration

Missouri Baptist University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Programul de MBA este conceput pentru profesioniștii din domeniul afacerilor active și persoanele cu grade universitare de licență, indiferent de concentrare grad.

Citeste mai mult

Master în Administrarea Afacerilor

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies
MBA
Engleză

Gestionați-vă urcarea către vârf Duceți-vă cariera la cele mai înalte niveluri de management corporativ cu un program de master dezvoltat pentru a oferi cunoștințele aprofunda ...

Citeste mai mult