MBASTUDIES

Programe MBA de Top în Statele Unite ale Sf. Ludovic Statele Unite ale Americii 2020/2021

Fie la Universitatea de Stat Missouri, Universitatea de Stat Missouri de Nord-Vest, Universitatea Park sau Universitatea Webster, un Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA) de la o școală de afaceri acreditată în Missouri îți poate aduce cunoștințe și abilități esențiale care îți vor îmbunătăți cv-ul. Programele MBA asigură angajatorii că absolvenții pot comunica eficient, evalua și rezolva probleme, face față provocărilor, conduce o echipă, face decizii dificile folosind o gândire analitică și eficientă și nu numai. Programele MBA sunt destinate studenților sau profesioniștilor cu locuri de muncă cu expertiză în aproape orice domeniu cum ar fi științe naturale, arte, științe umane, științe sociale, inginerie sau afaceri. Fie că studenții la un MBA vor să studieze cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, în St. Louis, Maryville sau Springfield există o oportunitate pentru majoritatea aplicanților la școli în Missouri. În plus există anumite specializări disponibile studenților MBA care se concentrează și mai mult pe drumul sper cariera dorită. De exemplu Universitatea Webster oferă un MBA concentrat pe Comerț Global, pe când Universitatea de Stat Missouri de Nord-Vest oferă un program de Tehnologia Informației Intens Management. Aruncă o privire mai jos și alfă cum poți aplica pentru un program MBA în Missouri chiar azi! Poți cere să ți se trimită înformații direct de la școlile e afaceri din acest stat completând un formular scurt și ușor.

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration

Missouri Baptist University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Programul de MBA este conceput pentru profesioniștii din domeniul afacerilor active și persoanele cu grade universitare de licență, indiferent de concentrare grad.

Citeste mai mult

Master în Administrarea Afacerilor

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies
MBA
Engleză

Gestionați-vă urcarea către vârf Duceți-vă cariera la cele mai înalte niveluri de management corporativ cu un program de master dezvoltat pentru a oferi cunoștințele aprofunda ...

Citeste mai mult