MBA

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

MBA este un program de creditare 48 axat pe satisfacerea provocărilor unui mediu de afaceri din ce în ce mai complex și din punct de vedere tehnologic. Acesta este oferit pentru studiile full-time, și ca un program part-time cu cursuri de seara si on-line.

Concentrațiile MBA

  • Finanţa
  • Managementul sănătății
  • Inovare și spirit antreprenorial
  • Marketing
  • Sisteme informatice de management (MIS)
  • Concentrație personalizată *

Aflați mai multe despre Concentrațiile MBA.

Aflați mai multe despre opțiunile de carieră pentru MBA-uri.

Pentru mai multe informații, contactați doamna D. Elaine Frazier , directorul EMBA și al programelor postuniversitare.

* Pentru Concentrațiile personalizate vă rugăm să consultați mai întâi consilierul dvs. academic

Obiectivul programului

Cursul de MBA al NJIT Martin Tuchman (MTSM) este conceput pentru a educa o nouă generație de lideri de afaceri capabili de tehnologie cu abilitățile de a răspunde la schimbările rapide, adesea imprevizibile, tehnologice, sociale și economice care afectează industriile, companiile , și angajații.

Abordarea noastră în domeniul educației manageriale

  • Noi credem că cunoașterea tehnologiei este critică pentru succesul oricărei afaceri. Progresele rapide ale științei și tehnologiei schimbă fundamental natura afacerii. Din acest motiv, considerăm că fiecare companie trebuie să aibă o strategie pentru gestionarea tehnologiilor sale și pentru alinierea acestei strategii la strategiile sale de afaceri.
  • Noi construim concepte "Leading-Edge" în curriculumul de bază MBA. Toți studenții noștri din MBA sunt expuși tendințelor critice care transformă afacerea și credem că este esențial să pregătim absolvenții noștri să abordeze problemele care modelează viitorul afacerilor.
  • Noi evităm mizerii și moda. Credem că gândirea managementului este în mod special predispusă la modă și modă și știm că nu este înțelept să-i alungăm. Din acest motiv, nu construim cursuri sau zone de concentrare a MBA pe baza unor subiecte "fierbinți", evenimente curente sau sfatul celui mai recent guru de management.
  • Ne întrebăm în mod obișnuit ipotezele și "înțelepciunea" convențională. Credem cu tărie că cea mai gravă greșeală care se poate întâmpla în afacerile de astăzi este să presupunem că viitorul va fi ca și trecutul. Cercetarea și învățătura noastră se concentrează pe analizarea problemelor vechi prin intermediul unor obiective noi și pe înțelegerea impactului "timpurilor interesante" în care trăim în afaceri.

Calitate și clasamente

Școala de management NJIT Martin Tuchman este pe deplin acreditată de AACSB International , organismul de acreditare premier pentru educația de management. Doar o treime din școlile de afaceri din SUA și doar 10% din școlile de afaceri din întreaga lume au îndeplinit standardele riguroase de calitate ale AACSB.

Școala este, de asemenea, desemnată ca un prim centru de cercetare în domeniul managementului tehnologiei într-un studiu1 publicat în Jurnalul de Management al Inovării de Produse, un jurnal științific de vârf. MTSM a fost clasificat în aceeași categorie ca Universitatea George Washington și Universitatea de Stat din Michigan și înaintea Case Western, Drexel, Harvard, Universitatea din Michigan și a Universității din Pennsylvania în domeniul Managementului Tehnologiei.

1 PERSPECTIV: Clasificarea școlilor de afaceri în managementul tehnologiei, JD Linton, 2004.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Citeste mai mult

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Citește mai puţin