MBASTUDIES

Vezi 2 Programe MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Sf. Nor Statele Unite ale Americii

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

St Cloud este un oraș în centrul Minnesota care a dezvoltat de-a lungul râului Mississippi în 1800. Orasul este acum un oraș înfloritor, care este acasa, la mai multe universități care au fost situate pe o mică insulă în fluviul Mississippi.

Solicită Informații Programe de MBA Part time în Statele Unite ale Sf. Nor în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration (MBA)

St Cloud State University
MBA
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
16&nbsp;-&nbsp;28 luni
15 May 2021
Engleză
Campus
Online

Obțineți experiența corectă. Crește-ți cariera. Acest program este conceput pentru studenții și profesioniștii ambițioși, muncitori, muncitori, care, mai degrabă decât să inve ...

Citeste mai mult

Programul De Master Of Business Administration Cloud-Saint

G. R. Herberger College of Business, Saint Cloud State University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
26 luni
Campus

Un St Cloud State University MBA dă liderii de mâine un avantaj competitiv. Programul nostru oferă abilităţile de management, înţelegere tehnică şi perspectivă globală, care s ...

Citeste mai mult