MBA

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Școala de Afaceri oferă trei arome ale MBA pentru a răspunde cerințelor profesioniștilor ambițioși care doresc să devină lideri de rezolvare a problemelor.

Stevens MBA

MBA Stevens te pregătește să conduci conversații despre modul în care tehnologia creează un avantaj strategic pentru afacere.

Puține programe de MBA iau în considerare cât de repede revoluția datelor a schimbat modul în care managerii recunosc oportunitățile și identifică tendințele. MBA Stevens este predată de facultate care înțelege setul tradițional de instrumente managerială - marketing, strategie și finanțe - trebuie să fie completat de abilități în tehnologie și analiză pentru a crea succes.

Cursurile dvs. vor cuprinde exerciții aplicate care vă pregătesc pentru a fi un lider capabil să facă decizii rapide, bazate pe date. Programele de curs evidențiază colaborarea prin proiecte de grup și prezentări și vă dezvoltă abilitățile de creativitate și gândire critică prin încorporarea de noi instrumente analitice și cele mai recente cunoștințe de cercetare.

Curriculum și Concentrații

MBA Stevens este un program de management concentrat care permite studenților să-și adapteze educația la interesele lor specifice de carieră. Elevii completează un nucleu de cursuri care oferă o privire de ansamblu asupra educației bazate pe tehnologie, cu accent special pe leadership, inovare și analiză. Apoi, își completează gradul printr-una din cele patru concentrații din zonele solicitate sau aleg patru electives pentru a-și dezvolta expertiza într-o disciplină aleasă de ei. Cursuri în programul de MBA pot fi livrate la campusul nostru Hoboken sau on-line - Stevens on-line MBA apare în mod regulat printre cele mai bune din țară de la US News

Cursuri prealabile

Cele trei cursuri prealabile sunt destinate să ofere studenților o bază solidă în abilitățile de afaceri de bază, pentru a le asigura capacitatea de a se implica semnificativ în discuții la nivel înalt cu colegii lor de clasă. Elevii cu diplome de afaceri sau medii în aceste domenii pot vorbi cu directorul de program despre renunțarea la unul sau mai multe dintre aceste cursuri.

 • FIN 623 Gestiunea financiară
 • FIN 600 Contabilitate financiară și managerială
 • MGT 606 Economie pentru manageri

Limba de afaceri

Cursurile din acest bloc oferă abilități fundamentale în marketing, gestionarea operațiunilor și strategie - trei domenii esențiale care dau studenților cunoașterea subiectelor centrale pentru fiecare unitate de afaceri din fiecare industrie.

 • MGT 641 Marketing Management
 • MGT 657 Managementul operațiunilor
 • MGT 699 Management strategic

Leadership și inovare

Cele trei cursuri din acest bloc vă vor provoca să gândiți diferit despre leadership - cum să gestionați resursele, să inspirați echipe și să încurajați inovația. Veți obține un sentiment mai bun al stilului personal de conducere în timp ce dezvoltați încrederea și capacitatea necesară pentru a ataca fără frică misiunile și a conduce schimbarea.

 • Dezvoltarea Leaderului MGT 612
 • MGT 635 Hotărârea managerială și luarea deciziilor
 • Descoperirea MGT 663

Gandire analitica

Cursurile din acest bloc subliniază tehnicile de analiză foarte avansate, care vă vor învăța modul în care managerii de succes văd și folosesc datele pentru a înțelege cum funcționează piețele și pentru a face recomandări mai bune pentru a ghida întreprinderea.

 • BIA 600 Business Analytics: date, modele și decizii
 • BIA 610 Analytics aplicat

Specializare

Curriculumul MBA Stevens cuprinde patru cursuri elective, oferindu-vă flexibilitatea de a explora o disciplină în profunzime sau de a încheia mai departe studiile. Dacă căutați mai multă structură, puteți utiliza cursurile opționale pentru a urmări una dintre următoarele concentrații, fiecare dintre acestea fiind aliniată cu o arie distinctă de necesități în domeniu.

Corporate Innovation

Cum treceți dincolo de "inovare" ca un cuvânt cheie, pentru a vă asigura că creați procese care identifică și recompensează inovația reală și creează o cultură care împinge în mod eficient granițele în moduri care să aducă beneficii afacerii? Cursurile din acest bloc prezintă succese și vă învață să utilizați metode noi pentru a obține rezultate mai bune.

 • MGT 695 Colaborare creativă de conducere
 • MGT 696 Gândirea la proiectarea umană
 • MIS 714 Inovație de servicii
 • MGT 671 Managementul Tehnologiei și Inovării

Finanţa

Cursurile din această concentrare merg dincolo de conceptele de bază în finanțe pentru a pregăti elevii pentru rolul de lider în această industrie sau în departamentele financiare ale companiilor din alte discipline. Locația noastră, la doar câteva minute de pe Wall Street, face ca aceasta să fie o alegere populară pentru mulți studenți Stevens.

 • FIN 626 Capital de risc
 • FIN 627 Managementul investițiilor
 • FIN 628 Derivate
 • FIN 638 Corporate Finance

Sisteme de informare

În lumea actuală conectată la nivel global, sistemele informatice sunt integrate în operațiunile companiei. Această concentrare îmbină ambele perspective strategice și tactice, oferindu-vă abilități care vă permit să avanseze la cele mai înalte grade din cadrul unui departament IT al companiei.

 • MIS 699 Gestionarea tehnologiilor informaționale emergente
 • MIS 710 Inovație și management de proces
 • MIS 714 Inovație de servicii
 • MIS 730 Integrarea tehnologiilor informaționale

Management de proiect

Excelența în execuția proiectului este semnul distinctiv al companiilor de succes. Această concentrare vă oferă abilitățile de a conduce proiecte și programe complexe în cadrul organizațiilor. Beneficiază de noi concepte în managementul și conducerea strategică a proiectelor, care au fost dezvoltate de Facultatea de Școli de Afaceri și au obținut recunoaștere internațională.

 • MGT 609 Fundamentele managementului proiectelor
 • MGT 610 Perspective strategice privind managementul de proiect
 • MGT 614 Management avansat al proiectului
 • MGT 619 Leading Across Projects

Capstone

După finalizarea restului curriculum-ului, elevii pot alege unul dintre cele trei cursuri de capstone:

 • MGT 678 Practica de comercializare a tehnologiei.
 • Programul MGT 810 Field Consulting.
 • Aplicația MGT 798 și integrarea managementului tehnologic.

Fiecare dintre aceste cursuri cere aplicarea lecțiilor din analiză, leadership și inovație predate în cadrul curriculum-ului. Practica de comercializare a tehnologiilor reprezintă o oportunitate pentru studenți de a utiliza ceea ce au învățat despre antreprenoriat pentru a începe o afacere sau pentru a crea un produs. Programul Field Consulting oferă studenților experiență în lumea reală, punându-le în slujba managerilor unei companii în legătură cu o problemă din industrie, încheind cu o recomandare oficială conducerii corporative. Cursul de aplicare este o simulare de afaceri de intensitate ridicată, în care studenții gestionează întregul spectru al unei afaceri, pe măsură ce încearcă să crească prin schimbări de piață turbulente.

Cerințe de admitere

MBA Stevens este conceput pentru a satisface nevoile studenților cu fracțiune de normă - în special prin oferta sa on-line câștigătoare - precum și studenții cu normă întreagă care caută un stimulente prețioase pentru cariera lor profesională. Dacă sunteți pasionat de rolul pe care tehnologia îl joacă în mediul de afaceri și sunt dispuși să muncească din greu pentru a intra în gestiune, programul Stevens va recompensa pentru accentul pus pe învățarea aplicată și luarea deciziilor mai bune prin date și tehnologie.

Analytics MBA

Într-o lume a afacerilor care premiază tehnologia, datele și analizele, setul de instrumente tradiționale de management este în pericol de a deveni depășit.

Așa că am creat un nou tip de MBA.

MBA Analytics la Stevens este un program STEM pentru absolvenții de colegiu recent care au studiat o disciplină tehnică, nu au experiență profesională și doresc să câștige rapid o diplomă avansată pentru a concura pentru locuri de muncă interesante la cele mai prestigioase companii din lume - munca la nivel înalt necesită un master.

Aici, facultatea prezintă teme tradiționale precum strategia, marketingul, finanțele și contabilitatea printr-un obiectiv analitic, de rezolvare a problemelor, cu accent pe aplicarea metodelor intensive de date la provocările din industrie. Și structura programului încurajează dezvoltarea dvs. personală și profesională prin sprijinirea carierei, mentoratul și imersiunea afacerilor.

Executive MBA (EMBA)

Programele de masterat Executive sunt o investiție excelentă în cariera ta - dar puțini subliniază tehnologia și datele cum ar fi Executive MBA la Stevens.

Ca majoritatea programelor EMBA, Stevens oferă un echilibru atent între viața profesională și viața profesională pentru liderii aspiranți, cu cursuri care se întâlnesc în zilele alternative de sâmbătă. Și treceți prin programul cu același grup de profesioniști, oferindu-vă o rețea incredibil de puternică și îmbogățiți discuțiile din clasă cu perspective dintr-o varietate de industrii.

EMBA Stevens, totuși, recunoaște că cursurile la nivel executiv trebuie să ofere o perspectivă tehnologică puternică care să fie relevantă într-o lume în schimbare rapidă. Aici, cursurile de marketing, finanțe, strategii și operațiuni subliniază utilizarea instrumentelor analitice care schimbă modul în care se iau deciziile în aceste discipline. Proiectele de clasă vă încurajează să abordați problemele ca un întreprinzător și să folosiți tehnologii emergente pentru a deveni inovator care aduce o mai mare sofisticare și eficiență celor mai dificile decizii.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Seven thousand students, 300 faculty. One jewel of a campus, beside one amazing city, in a top-3 college town. Countless ideas. Infinite questions. And answers that matter. This is Stevens.

Seven thousand students, 300 faculty. One jewel of a campus, beside one amazing city, in a top-3 college town. Countless ideas. Infinite questions. And answers that matter. This is Stevens. Citește mai puţin