MBASTUDIES

Vezi Programe MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Troy Statele Unite ale Americii

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Troy este un oraș în județul Pike, Alabama, Statele Unite ale Americii. Universitatea Troy este un complet de patru ani universitar publice, care are o populație de studenți actual de aproximativ 7000 la campusul principal situat în Troy. Facilități situate pe motive Universitatea nu sunt deschise pentru public.

Solicită Informații Programe de MBA Part time în Statele Unite ale Troy în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Troy University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus
Online

Scopul programului de Master of Business Administration este de a oferi studenților posibilitatea de a dobândi competențe în managementul general al afacerilor și abilități de ...

Citeste mai mult